-
+
-
 
+

MFlex - кредит од 9 000 денари за рок од 30 дена должите еднократно 11 955 денари. Вашата камата е фиксна - 10% или 75 денари, а вкупните провизии се 2 880 денари. Вкупните трошоци се 394%.

8 000 ден.
6
36 000 ден.

Барањето не Ве обврзува со кредит

Какo работи

1

Изберете сума

Изберете износ и период и аплицирајте

2

Аплицирајте

Пополнете го формуларот за апликација

3

Оцена

Ние ќе ја разгледаме Вашата апликација

4

Потпис

Потпишете го договорот онлајн 

 

5

Земете ги парите

Парите ќе Ви бидат префрлени на Вашата трансакциска сметка

6

Платете

Платете ги ратите на кредитот на нашата трансакциска сметка  или во мрежата на Македонски пошти.

M KEШ - првите онлајн кредити во Македонија

Контакти

Грешка! Ве молиме пополнете
Грешка! Ве молиме пополнете валиден е-mail.
Грешка! Ве молиме пополнете

Контакт со нас

Потребен Ви е финансиски совет? Имате прашање? Сакате да го споделите своето мислење или препорака? Не двоумете се, јавете се или пополнете го формуларот.

Адреса

 

 

2016 M CASH Macedonia dooel Skopje. All rights reserved.