Мажите со овие 7 имиња се осудени да се збогатат во 2020 година
2020-07-17
Секое име си има свое значење, свој белег и историја.Името не го одредува карактерот на човекот,но носејќи го како белег...
Види повеќе
Заштета уште од мали нозе
2020-07-17
Заштедата на пари е еден од најважните аспекти на градење богаство и обезбедување финансиска основа.
Види повеќе
Најпопуларни безалкохолни освежителни пијалоци за ова лето
2020-07-17
4 предлози за безалкохолни пијалоци што може да ги направите за 3 минути. Уживајте
Види повеќе
Дали знаете како на едноставен начин да ги претворите вашите желби во реалност
2020-02-10
Си задаваме цели дека ќе се откажеме од штетните навики, ќе почнеме да управуваме совесно со нашите пари, ке заработувам...
Види повеќе
Дали знаете кои се основни правила кога позајмуваме пари на блиски
2020-02-05
Најверојатно, на повеќето од вас ви се има случено да дадете пари или сте имале потреба да позајмите пари од блиски приј...
Види повеќе
Инвестирај во себе
2020-02-03
Најдобрата инвестиција е во образованието и квалификациите. Оваа инвестиција не губи вредност. Со текот на времето и мож...
Види повеќе
Едноставни начини да се опуштите за време на празниците
2019-12-20
Навистина, празничното расположение е насекаде околу нас – светилки и украси, примамливи излози, весели компании ...Сака...
Види повеќе
Новогодишен план за трошоците
2019-12-20
Тмурното и ладно зимско време сеуште не носат никакво новогодишно расположение и неколку украсени излози изгледа како да...
Види повеќе
Како да ја убиете меланхолијата во есенските дождливи денови
2019-10-25
Есента секогаш се поврзува со меланхолија. Денот се намалува, сонцето сè почесто ѕирка низ облаците, ветрот е ладен, чес...
Види повеќе