Плинско Нургаз Олимпос

Код: 217

Вакум за стакло

Код: 218

Висечка корпа

Код: 219

СЕТ Шрафцигери со битови поставени 58 парчиња ISKRA

Код: 220

VIVAX HOME Апарат за филтер кафе

Код: 301

VIVAX CM Апарат за филтер кафе

Код: 302

Апарат за пуканки FUEGO

Код: 303

Миксер FUEGO

Код: 304

Апарат за палачинки

Код: 305