2 шољи за еспресо

Код: 110

2 корпи

Код: 111

2 чаши за коктел

Код: 112

Држач за фолија

Код: 113

Лажица за сарма

Код: 114

Бокал Фриго 1L

Код: 115

Штопцигер Херни Келн

Код: 116

Организер за кујнски прибор

Код: 117

Држач за кеси

Код: 118